walltherm houtvergasser installateur duurzaam
Installatiebedrijf Stephan de Lepper walltherm duurzaam son en breugel
Home

Duurzaam & Verantwoord

Naast de traditionele oplossingen voor het verwarmen van uw huis of werkplek kunt u ook kiezen voor duurzame en verantwoorde technieken. De keuze voor een duurzaam product of oplossing is niet alleen milieubewust waardoor u een steentje bij draagt aan een beter klimaat, maar ook biedt deze eenmalige investering het vooruitzicht van een aanzienlijk lagere energierekening.

walltherm houtvergasser loodgieter kachel Zonneboilers
Een zonneboiler is een betrouwbaar, comfortabel en gemakkelijk toepasbaar systeem. Met de installatie van een zonneboiler kunt u 25 tot 50% van uw energiekosten voor warm water besparen, dit is afhankelijk van de hoeveelheid gas die u jaarlijks verbruikt. Een zonneboiler verwarmt douchewater met de energie van de zon. De zonnecollectoren geven niet alleen zomers maar ook in het voor/najaar en de winter veel warmte aan de boiler. Hierdoor kunt u gedurende het gehele jaar besparen op uw gasrekening.

Met het warme water uit de boiler kunt u niet alleen douches maar eventueel uw wasmachine en afwasmachine vullen met warmwater. De zonnecollectoren kunnen ook op uw zwembad aangesloten worden. De collectoren kunnen dan een warmzwembad genereren vanaf april tot september en dat alleen op zonne-energie.

walltherm houtvergasser installateur duurzaam Warmtepompen
Het gebruik van een warmtepomp draagt bij aan een comfortabel binnenklimaat in uw woning. Bovendien levert het u een aanzienlijke energiebesparing op. Die kan, afhankelijk van het type pomp en uw energiegebruik, oplopen tot wel honderden euro’s per maand. Warmtepompen maken namelijk gebruik van warmte uit de lucht, bodem of grondwater. De radiatoren of vloerverwarming zijn middels een buizenstelsel aangesloten op de ketel. Hierin wordt met behulp van aardgas water verwarmd. Met een circulatiepomp wordt het warme water vanaf de ketel door het buizenstelsel gepompt en de centrale verwarming in de woning aangestuurt.

Sommige warmtepompsystemen kunnen ook koelen. Warmtepompsystemen maken gebruik van duurzame energiebronnen en een kleine hoeveelheid elektriciteit of gas: het rendement op elektriciteit of gas voor verwarming is daardoor 140 tot 200 procent. De energiebron is in principe onbeperkt en kosteloos beschikbaar is: warmte uit grond- en oppervlaktewater, bodem buitenlucht en ventilatielucht. De onttrokken warmte wordt gewoon weer aangevuld door de zon.

son en breugel houtvergasser installatiebedrijf duurzaam              walltherm houtvergasser installateur duurzaam

walltherm houtvergasser kachel eindhoven CV Haarden
De haarden kenmerken zich door een groot vermogen met weinig stralingswarmte en een hoog rendement. Ideaal om uw huis me te verwarmen. De verwarming kan zowel via de CV als via luchtverwarming. Naast houtgestookte haarden zijn ook pelletkachels en combi-haarden beschikbaar. Ook deze producten zijn ontwikkeld als verwarmers met sfeer.

Voor een afspraak of vragen over de mogelijkheden tot het installeren van een duurzame CV haard of het aanleggen van warmtepompen of zonneboilers, kunt u contact opnemen via het onderstaande contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook naar 06-53652907.

Naam:
E-mailadres:
Onderwerp:
Bericht:
 walltherm eindhoven nuenen installateur duurzaam
Installatiebedrijf Stephan de Lepper                                           Onze merken:
Piet Heinlaan 7
5694 CA Breugel

+31 (0)6 5365 2907
info@stephandelepper.nl

KvK: 17285541
walltherm stephan de lepper loodgieter duurzaam